OVER JURJEN VEERMAN

Jurjen Veerman is een gepassioneerd freelance fotograaf uit Vries, gemeente Tynaarlo. Hij is gespecialiseerd in natuur- en landschapsfotografie, bedrijfsreportages en sport. Jurjen werkt veel voor bedrijven, onderwijs- en overheidsinstellingen, verenigingen en particulieren. Daarnaast levert hij beeldmateriaal aan een aantal grote nationale en internationale beeldbanken zoals Getty Images Shutterstock, Istockphoto en de Nationale Beeldbank.

Hofvijver en Binnenhof Den Haag © Jurjen Veerman
Hofvijver en Binnenhof Den Haag © Jurjen Veerman

passie voor fotografie

De laatste jaren heeft Jurjen Veerman zich ontwikkeld tot een allround fotograaf. De echte passie voor het fotograferen is begonnen bij zijn bewondering en respect voor de natuur en alles wat zich daarin beweegt. Zijn liefde voor de natuur is terug te zien op de foto's die hij er maakt.

Jurjen heeft zich verder gespecialiseerd in bedrijfsreportages en sportfotografie. 

 

De beelden van Jurjen Veerman worden gebruikt voor promotiemateriaal zoals folders, websites, stand- en beursmateriaal en relatiegeschenken. Daarnaast wordt er vaak een beroep gedaan op zijn creativiteit bij het ondersteunen van projecten.

 

Jurjen Veerman is een allround fotograaf met veel ervaring opgedaan in diverse onderdelen van de fotografie. Heeft u een vraag of opdracht, wilt u advies of informatie? Neem gerust contact op.

 

Gegevens:

 

Jurjen Veerman

Diepsloot 35

9481 JL Vries

Tel 0592 544340 / 06 39 77 75 65

Email: info@jurjenveerman.nl

 

KvK nr: 01136574

BTW nr: 19400701B01