Fotoreportage Abiant Lycurgus - Fakel Novy Urengoy

Abiant Lycurgus vs Fakel Novy Urenggoy
Abiant Lycurgus vs Fakel Novy Urenggoy ©Jurjen Veerman

Met indrukwekkend machtsvertoon plaatste Fakel Novy Urengoy zich ten koste van Abiant Lycurgus voor de volgende ronde in de Challenge Cup. Fakel Novy Urengoy was sterker en Lycurgus heeft eigenlijk nooit zicht gehad op winst in deze wedstrijd. Toch was het het aanzien meer dan waard. Aan Russische zijde was het vooral de pas 20-jarige Ilia Vlasov die voor veel spektakel zorgde. Met zijn 2.12m sloeg hij de ballen waar hij ze hebben wilde. Aan Lycurgus kant was Wytze Kooistra absolute uitblinker. In een ver verleden heeft Wytze nog bij mij in het team gespeeld maar hij heeft nogal wat bijgeleerd sinds die tijd. In deze vorm komt geen ploeg in de Nederlandse competitie in de buurt van het team van Arjan Taaij en Gerard Smit. Klik hier voor de fotoreportage.