Avondfotografie - Theater de Spiegel Zwolle

Theater De Spiegel Zwolle © Jurjen Veerman
Theater De Spiegel Zwolle © Jurjen Veerman

Nu de zon al iets na vieren ondergaat is er alle tijd om avondopnames te maken. Afgelopen vrijdag naar Zwolle geweest om daar onder andere Theater de Spiegel te fotograferen. Avondfoto's worden het mooist als je net na zonsondergang tijdens het blauwe uur de foto's maakt. De wolken in de lucht zijn dan nog zichtbaar en er hangt een blauwe gloed in de lucht die prachtig contrasteert met de stadslichten. Helaas gingen de lichten in theater De Spiegel pas een dik uur na zonsondergang aan. Het blauwe uur was toen al bijna op z'n eind. Ik had daarom ook al wat foto's gemaakt zonder dat de verlichting aan was. Daarna de bestanden in Photoshop samengevoegd tot deze foto zodat er ook voldoende tekening in de lucht aanwezig is.