Balloërveld 06.20 uur

Balloërveld © JurjenVeerman
Balloërveld © JurjenVeerman


De wekker gaat om 05.15 uur. Snel een bakje koffie, fotospullen in de rugzak en op naar het Balloërveld. Wanneer warme dagen en koude nachten elkaar afwisselen ontstaan er vaak mistbanken. En wat is er mooier dan een zonsopkomst, mistbaken en een paars heideveld...... Maar helaas, ik zie wel mistbanken onderweg vanuit de auto maar op het Balloërveld is zo goed als geen mist ontstaan. Gelukkig wel erg mooie kleuren in de lucht vlak voordat de zon opkomt. Ik maak snel een paar foto's  met verschillende belichtingen. Het licht is maar een paar minuten echt mooi rond de zonsopkomst. Ik blijf nog een half uurtje maar dan is het magische ogenblik al weer ruimschoots verstreken. Morgen weer een kans en met deze weersvoorspellingen moet het toch ook een keer gaan lukken om wat bliksemschichten te fotograferen. Misschien vanavond al....