Sunset Hindeloopen

Sunset Hindeloopen ©JurjenVeerman
Sunset Hindeloopen ©JurjenVeerman

Vandaag met Jeroen Jazet van ZOOM Magazine op pad geweest. In de komende editie sta ik namelijk met een aantal foto's en een interview in de rubriek 'In the Picture'. Om een beeld te krijgen van mijn werkwijze wilde Jeroen Jazet graag een keer met mij mee op pad. Erg leuke middag gehad aan de IJsselmeerkust bij Hindeloopen en ik ben benieuwd naar het eindresultaat in ZOOM magzine. Omdat we de afspraak al een aantal dagen geleden gepland hadden was het maar afwachten wat voor weer het vandaag zou worden. Ik had graag iets meer bewolking in de lucht gezien maar vlak nadat de zon was weggezakt in het IJsselmeer werd het licht toch nog heel aardig. Bovenstaande foto is gemaakt met behulp van een 2-tal filters: een grijsgradatiefilter 0.6 en een bigstopper, beide van Lee.

Canon 5D Mark III, Canon 24-70 L f/4, ISO 100, f/11, shutterspeed 203 sec.