Jurjen Veerman Photography - WORKSHOPS fotografie EN INDIVIDUELE BEGELEIDING

Individuele begeleiding en Workshops

Enthousiaste startende fotografen maar ook de meer gevorderde fotografen die zich verder willen ontwikkelen kunnen bij Jurjen terecht voor op maat gesneden individuele begeleiding. Op aanvraag organiseert Jurjen voor grotere groepen fotografie workshops. Samen bepalen we de locatie, tijdstip en de duur van de workshop. Voor meer informatie stuur een mail naar info@jurjenveerman.nl of neem je telefonisch contact op: 06 - 39 77 75 65.

Individuele begeleiding voor beginnende fotografen

Wil jij je als beginnend fotograaf verder ontwikkelen? Ik kan je hier bij helpen. Je hebt een nieuwe camera gekocht en er al wat foto's mee gemaakt. Toch zijn de resultaten nog niet om over naar huis te schrijven. Je hebt het gevoel dat er veel meer in zit maar je krijgt de instellingen maar niet onder de knie. Diafragma, sluitersnelheid, iso, scherptediepte, je hebt er wel van gehoord maar je maakt er nog niet bewust gebruik van. En toch wil je er verder mee want het fotograferen heeft je te pakken. Komt dit je allemaal bekend voor? Dan wordt het tijd voor een aantal dagdelen individuele begeleiding van een gepassioneerd fotograaf die zijn kennis graag deelt met anderen. Samen bepalen we wat je precies wilt gaan leren en welke discipline binnen de fotografie je voorkeur heeft. Ik maak een op maat gesneden programma voor je en we gaan aan de slag op tijdstippen die jou uitkomen. Omdat het nabewerken van foto's een nadrukkelijk onderdeel uitmaken van de workflow is ook daar veel aandacht voor. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@jurjenveerman.nl voor meer informatie of bel met 06 - 39 77 75 65. 

Individuele begeleiding gevorderde fotografen

Je bent al wat langer in het bezit van een goede fotocamera. Je fotografeert allang niet meer in de automatische modus maar maakt bewust gebruik van de AV / A (diafragma), Tv / S (sluitersnelheid) of M (volledig handmatig) stand. Je maakt al veel goede foto's maar je hebt het gevoel dat je stil staat in je ontwikkeling. Dit kan aan veel dingen liggen. Bijvoorbeeld aan de door jouw gekozen compositie, tijdstip van fotograferen, locatiekeuze, voorbereiding, visie, creativiteit, gebruik van filters, nabewerking, etc. Omdat ik al lange tijd als fotograaf actief ben en als gevolg van zeer uiteenlopende opdrachten ervaring heb opgedaan in diverse disciplines binnen de fotografie kan ik je net het zetje geven dat je nodig hebt. We gaan eerst bepalen waarom je stil staat in je ontwikkeling als fotograaf om vervolgens te onderzoeken waar je kansen liggen. Daarna gaan we gericht aan de slag. Omdat het goed nabewerken van fotobestanden het verschil kan maken tussen een gewoon goede foto of een plaat die er echt uitspringt is hier ook de nodige aandacht voor. Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op voor meer informatie, via de mail: info@jurjenveerman.nl of telefonisch: 06-39 77 75 65.